Δημοφιλή προιόντα

Οργανικός Χυμός Αλόης 99,8% (1000ml) (Pukka) Zoom

Οργανικός Χυμός Αλόης 99,8% (1000ml) (Pukka)

1000ml

Καθαριστικός
Αγνός
Οργανικός

- Κρύας επεξεργασίας και χωρίς αλλοιώσεις για τη μεγιστοποίηση των οφελών.
- Περισσότερα από 1000mg/litre των πολυσακχαριτών (στοιχείο για την ποιότητα του χυμού).
- Περιέχει μόνο εσωτερικό ζελέ των φύλλων και όχι πικρό εξωτερικό φλοιό.
- Καθαρή, φυσική γεύση.
- Συλλέγεται με το χέρι επιλεγμένα φύλλα από ώριμα φυτά.
- Σε ανακυκλώσιμη γυάλινη φιάλη.

More details

Βάρος: 1.00 kg

ΧΥΡΟΑΛPU00001G

By buying this product you can collect up to 32 loyalty points. Your cart will total 32 points that can be converted into a voucher of 1,44 €.


Συστατικά: Organic Aloe Vera (Barbadensis Miller) inner leaf gel 99.8%, Acid - Citric acid* 0.2%. * = Approved non-organic ingredient

Συστατικά: Οργανική Aloe Vera (Barbadensis Miller) εσωτερικών φύλλων 99,8%, οξύ - κιτρικό οξύ * 0,2%. * = Εγκεκριμένο μη βιολογικό

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 1000ml


Χρήση:
Για ενήλικες:
3-6 κουταλιές της σούπας (45-90ml) την ημέρα πριν το φαγητό.
Για παιδιά ηλικίας 2-12:
Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) ανά ημέρα πριν το φαγητό.


Η Αλόη χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια τώρα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Αποτελεί ένα από τα πιο δραστικά καθαριστικά και αναζωογονητικά ελιξίρια της Αγιουρβέδα. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό φυτό με πολλαπλές ιδιότητες και οφέλη για την υγεία. Είναι σίγουρα η φύση στα καλύτερά της.
Σημαντικό: Το είδος περιγράφηκε αρχικά από τον Κάρολο Λινναίο το 1753 ως Aloe Perfoliata ποικιλία Vera και έχει περιγραφεί και πάλι από το Nicolaas Laurens Burman ως Aloe Vera στο βιβλίο Flora Indica την 6η Απριλίου 1768 και ως Aloe Barbadensis από το Philip Miller περίπου δέκα ημέρες μετά τον Burman στο βιβλίο Gardener's Dictionary.
Στην αγορά κυκλοφορούν Aloe Vera Miller σαν κάτι διαφορετικό, λάθος. Απλώς είναι ο διάσημος βοτανολόγος ο οποίος έκανε την ονοματοδοσία του φυτού πριν από 245 χρόνια.

ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ THΣ PUKKA….ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
Η Αλόη, που χρησιμοποιεί η Pukka για τον χυμό της, καλλιεργείται κάτω από τις καλύτερες - οργανικά πιστοποιημένες - συνθήκες.
Η διαδικασία της φύτευσης, της καλλιέργειας και της συγκομιδής, διεξάγεται και ελέγχεται από την αρχή μέχρι το τέλος από την ίδια ομάδα αγροτών.
Η αλόη της Pukka είναι φρέσκια, ψυχρής πιέσεως και σύμφωνη με τα πρότυπα της ορθής παραγωγικής πρακτικής και συσκευάζετε σε γυάλινο μπουκάλι.
Χρησιμοποιούνται μόνο τα φιλέτα της εσωτερικής γέλης της αλόης. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται οι φυσικές ίνες του φυτού και το αποτέλεσμα είναι ένας πυκνός, θρεπτικός και υγιεινός χυμός.
Πολλές εταιρίες ισχυρίζονται ότι ο χυμός από ολόκληρο το φύλλο της αλόης αποτελεί ανώτερο προϊόν από τον χυμό που περιέχει μόνο την εσωτερική τέλη. Ο χυμός ολόκληρης της αλόης εξασφαλίζει περισσότερα «καθαρκτικά υγρά».
Για την παρασκευή του χυμού απαιτείται η πολτοποίηση ολόκληρου του φύλλου της αλόης. Στη συνέχεια φιλτράρεται καλά για να διαχωριστεί και να απομακρυνθεί το ισχυρό καθαρκτικό περιεχόμενο του φλοιού της αλόης. Μαζί όμως φιλτράρονται και απομακρύνονται και πολλά θρεπτικά συστατικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο παίρνετε μεγαλύτερη ποσότητα από ένα κατώτερο προϊόν. Για αυτό άλλωστε και πωλείται φθηνότερα.
Είναι αδύνατο να απομακρύνει κανείς όλα τα πικρά καθαρκτικά μέρη της αλόης. Για αυτόν τον λόγο ο χυμός από ολόκληρο το φύλλο της αλόης έχει πιο πικρή και δυσάρεστη γεύση.
Το σύνολο των ερευνών που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα για την ευεργετική δράση της αλόης αφορά μόνο την εσωτερική γέλη του φυτού.
Ο χυμός αλόης της Pukka περιέχει 1030mg/lt βλεννοπολυσακχαρίτες. Οι βλεννοπολυσακχαρίτες αποτελούν ένα μέρος από τα 200 θεραπευτικά στοιχεία της αλόης και θεωρούνται τα πλέον ενεργά θεραπευτικά συστατικά της. Ο χυμός αλόης της Pukka περιέχει ένα σύνολο 5000mg/lt ενεργών στοιχείων αλόης.
Ορισμένες εταιρίες ισχυρίζονται ότι ο χυμός τους περιέχει 2000mg/lt MPS. Με τον όρο MPS δεν εννοούνται οι βλεννοπολυσακχαρίτες (mucopolysaccharides), αλλά τα Μεθυλικά Υγροποιημένα Στερεά (Methyl Precipitable Solids), τα οποία αποτελούνται κατά 40% από βλεννοπολυσακχαρίτες και κατά 60% από ανενεργά οργανικά οξέα. Επομένως, η περιεκτικότητά τους σε βλεννοπολυσακχαρίτες είναι μόλις 500mg/lt.!
Δεν χρησιμοποιούμε συνθετικά συντηρητικά. Προστίθεται μόνο 0.2% κιτρικό οξύ από ταπιόκα.
Από τις 200 μάρκες Αλόης που προσφάτως ελέγχθηκαν στις ΗΠΑ, μόνο οι 3 περιείχαν αρκετή ποσότητα αλόης για να είναι ιατρικά αποτελεσματικά. Τα περισσότερα προϊόντα αλόης, που πωλούνται στην Μ.Βρετανία, προέρχεται από τις ΗΠΑ.
Οι περισσότεροι χυμοί που πωλούνται στην αγορά αραιώνονται με νερό.
Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα έχουν επανασυγκροτηθεί / επαναδομηθεί. Ωστόσο αυτό σύμφωνα με τον εμπορικό κανονισμό δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται στην ετικέτα.
Όλα τα μη-οργανικά προϊόντα συντηρούνται με sorbate potassium (σορβικό κάλιο) και sodium benzonate (βενζοϊκό νάτριο). Και τα δύο αποτελούν γνωστά αλλεργιογόνα.
100% βιολογικής παραγωγής και δίκαιου εμπορίου,

Η καθημερινή πρόσληψη αλόης προσφέρει:
-Τόνωση του ανοσοποιητικού
-Γρήγορη και εύκολη επούλωση πληγών και αποκατάσταση δερματικών προβλημάτων
-Παραγωγή αντιοξειδωτικών ενζύμων, τα οποία αποτοξινώνουν το σώμα από τις καρκινογόνες ουσίες και υγιή σχηματισμό του DNA.
-Δράση αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική.
-Ρύθμιση της χοληστερόλης.
-Αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας της βιταμίνης Ε και C σχεδόν κατά 300%, όταν λαμβάνονται με χυμό αλόης αντί νερό. Κανένα άλλο συστατικό δεν αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα των υδροδιαλυτών και λιποδιαλυτών βιταμινών.
-Καταπολέμηση των συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και της ελκοειδούς κολίτιδας.
-Ρύθμιση των επιπέδων των βακτηρίων στο έντερο και καταπολέμηση της κάντιντα (candida albicans).
-Ενίσχυση του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

 100% βιολογική, ηθικής προέλευσης, κατάλληλη για χορτοφάγους και φυτοφάγους.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις
Ακριβώς για να είναι ασφαλής, δεν συνιστάτε αυτό το προϊόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Συνθήκες Αποθήκευσης
Ως φυσικό αφιλτράριστο προϊόν ο οργανικός χυμός Αλόης Βέρα μπορεί να είναι θολός και να υπάρχει ίζημα – φυσική διαδικασία. Μπορεί επίσης να υπάρχουν φυσικές διαφορές στο χρώμα ή / και τη συνοχή μεταξύ των παρτίδων.
Παρακαλούμε τοποθετήστε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και να καταναλωθεί σε 3 εβδομάδες. Μην το χρησιμοποιείτε αν σφράγιση έχει παραβιαστεί.

Διατροφική αξία

ανά 100ml

ανά 45ml serving

Ενέργεια

10.4 kj/2.4kcal

4.6kj/1.1kcal

Λίπος

0.2g

0.09g

Εκ των οποίων κορεσμένα

< 0.1g

< 0.04g

Υδατάνθρακες

0.4g

0.2g

Εκ των οποίων σάκχαρα

< 0.1g

< 0.04g

Πρωτεΐνη

< 0.1g

< 0.04g

Αλας

< 0.01g

< 0.004gΔέν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Οργανικός Χυμός Αλόης 99,8% (1000ml) (Pukka)

Οργανικός Χυμός Αλόης 99,8% (1000ml) (Pukka)

1000ml

Καθαριστικός
Αγνός
Οργανικός

- Κρύας επεξεργασίας και χωρίς αλλοιώσεις για τη μεγιστοποίηση των οφελών.
- Περισσότερα από 1000mg/litre των πολυσακχαριτών (στοιχείο για την ποιότητα του χυμού).
- Περιέχει μόνο εσωτερικό ζελέ των φύλλων και όχι πικρό εξωτερικό φλοιό.
- Καθαρή, φυσική γεύση.
- Συλλέγεται με το χέρι επιλεγμένα φύλλα από ώριμα φυτά.
- Σε ανακυκλώσιμη γυάλινη φιάλη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σχετικά προιόντα