Δημοφιλή προιόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει επιλέξει μερικούς από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής :

  • Αντικαταβολή
     Ο ποιό ασφαλείς τρόπος πληρωμής , διότι παραλαμβάνεται την παραγγελία σας και πληρώνετε στο Courier , απλά και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια από εσάς , σε αυτήν την επιλογή χρεώνεστε με 2€, ποσό που το σύστημα συνυπολογίζει αυτόματα  στην παραγγελία σας.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Σε αυτήν την επιλογή δεν υπάρχει καμία χρέωση , καταθέτεται το κόστος της παραγγελία σας στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς ή Alpha Bank που σας υποδεικνύεται  από το σύστημα, με αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελία σας , μόλις εμείς λάβουμε την επιβεβαίωση , σας αποστέλλουμε την παραγγελία.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με e-banking
    Σε αυτήν την επιλογή ισχύει ότι ακριβώς και στην προηγούμενη , με την διαφορά ότι δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιο υποκατάστημα τραπέζης, αλλά μπορείτε να πληρώσετε από το σπίτι σας, μέσω του προσωπικού σας e-banking οποιασδήποτε τράπεζας.

 

Αν πληρώσω σε τράπεζα πρέπει να σας ενημερώσω;

Απαραιτήτως! Με τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα για να μας πείτε σε ποιά τράπεζα πληρώσατε ώστε να ταυτοποιήσουμε την πληρωμή σας. Εναλλακτικά με αποστολή του καταθετηρίου στο fax : 2102628000  ή το email μας [email protected]


Μπορώ όταν για οποιοδήποτε λόγω δεν μείνω ικανοποιημένος να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου ?

Πιστεύουμε ότι με την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε δεν χρειάζεται ο πελάτης να καταφεύγει στην λύση αυτή. Αν όμως θεωρείτε πως δεν υπάρχει εναλλακτική, τότε θα πρέπει η επιστροφή να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ενότητα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ». Στο έγγραφο (email) που θα εσωκλείσετε στο δέμα θα πρέπει να εξηγείτε τους λόγους επιστροφής . Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα Προχωρήσει σε Κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδείξετε στο έγγραφο που θα μας έχετε εσωκλείσει στο δέμα επιστροφής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.