Δημοφιλή προιόντα

Aποστολές

Για αποστολές εντός πόλης και από πόλη σε πόλη παράδοση της παραγγελίας σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (σε δυσπρόσιτες Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον.)

Για αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα 1 ως 3 εργάσιμες μέρες.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται μεταξύ 09:00 - 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή

 

Μεταφορικά

  • Με courier  η χρέωση είναι 3 ευρώ σε όλη την ηπειρωτική  Ελλάδα για παραγγελίες βάρους έως 2 kg .
  • Αν η περιοχή σας ανήκει στην νησιώτικη Ελλάδα έχετε επιβάρυνση 1€ στην παραπάνω τιμή
  • Αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη από την εταιρεία courier τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον 9 ευρώ εκτός αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κοντινό κατάστημα των courier οπότε η χρέωση θα είναι κανονική.
  • Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για δέματα έως 2 κιλά,  όταν το βάρος της παραγγελίας σας αυξάνεται  κατά 1 kg τότε αυξάνεται η χρέωση κατά 0,9€.
  • Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα με αρκετό βάρος , το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει την δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία , ΚΤΕΛ  ή ΕΛΤΑ με μειωμένα μεταφορικά Αυτό θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μας.
  • Παραγγελίες μέχρι 10kg βάρος και άνω των 50€ έχουν δωρεάν μεταφορικά  (εκτός από δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές).
 

Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο για τους παρακάτω λόγους:
  • Έχετε κάνει λάθος παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής που θα χρεώσει η εταιρεία courier της επιλογής σας, για την επιστροφή των προϊόντων.
  • Έχετε λάβει άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.
  • Το προϊόν δεν έφτασε σε καλή κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.
 

Για τους προαναφερθέντες λόγους έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων, εφόσον αυτά επιστραφούν σε άριστη κατάσταση. (Εξαιρείται η τρίτη περίπτωση όπου έχετε παραλάβει προϊόν το οποίο δεν έφτασε σε σας σε καλή κατάσταση.) Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα «ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» που θα πρέπει να συνοδεύει τα προς επιστροφή προϊόντα. Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2102628000 η στο email : [email protected].

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά, εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος (τηλ: 2102628000)

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο από 09:00 ως 15:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : από 09:00 ως 14:30 και από 17:30 ως 21:00